Sportzaal De Latei

Sportzaal De Latei

Sportzaal De Latei is gelegen naast het Brookhoes. In de sportzaal worden meerdere sporten beoefend door diverse sportaanbieders. Ook kan de sportzaal afgehuurd worden.

Huur de sportzaal

Sportzaal De Latei

Bornerbroek beschikt over één ruimte waar inwoners van alle leeftijden gebruik van maken: sportzaal De Latei. Je kunt er al terecht als kleuter of zelfs nog jonger, tijdens de ouder-kind gym. Maar ook voor de ouderen zijn er voldoende mogelijkheden om nog wekelijks met veel plezier in beweging te blijven.

Sociaal en sportief gebeuren

Wat is er nou leuker dan samen sporten? Ieder op zijn eigen niveau. Of je nu houdt van gym, tafeltennis, volleybal, zaalvoetbal of bewegen op muziek, er is voor elk wat wils. Zelfs als je iets anders wilt, kun je de sportzaal afhuren en je eigen sport organiseren of een andere invulling er aan geven.

 

 

 

verhuurschema

De diverse kleuren geven de verschillende gebruikers aan. Dit is het verhuurschema per 28-06-2023.

De lichtgele kleur zijn vrije uren.
Klik hier als u het schema als pdf wilt downloaden.

Diverse sportaanbieders en activiteiten

Bij sportzaal De Latei is het aanbod elk seizoen weer anders. 
Het seizoen loopt van september tot juli. De zomervakantie (6 weken) en de kerstvakantie (2 weken) is de sportzaal gesloten voor onderhoud of andere activiteiten.

In 2024 is carnavalsvereniging De Knoll'ntrekkers weer van de partij met de gala avonden en het carnavalsweekend. 
Tijdens dit soort grote activiteiten is de sportzaal niet beschikbaar voor de sporters. Dit wordt tijdig kenbaar gemaakt aan alle gebruikers.

Dit seizoen zijn o.a. Aastad en Borne beweegt gast in De Latei. Beiden bieden volleybal aan.

Vaste gebruikers

Behalve de leerlingen van basisschool St. Stephanus uit Bornerbroek zijn er een aantal vaste verenigingen die gebruik maken van de sportzaal.

Sportvereniging Ledo is de grootste aanbieder van binnensporten in Bornerbroek en heeft dan ook aardig wat uren in gebruik. 
Bij Ledo kan er worden gegymd (vanaf baby af aan), geturnd, gevolleybald en gedanst, De afdeling bewegen op muziek omvat jazzdans, streetdance en Zumba.
Ook bodyfit is een sportieve activiteit die zowel overdag als 's avonds wordt gegeven.

Sportvereniging RKSV is met haar handbal jeugd al jaren aanwezig tijdens de natte wintermaanden, wanneer er niet buiten gehandbald kan worden, 

Tafeltennisvereniging 't Brookshoes biedt zowel voor de recreant als voor de wedstrijd tafeltennisser een plekje.