Kulturhus Bornerbroek

Het Kulturhus is de verbindende factor tussen veel verenigingen en stichtingen

Waar wij voor staan

Het Kulturhus fungeert als een paraplu, waaronder steeds meer activiteiten en organisaties een plekje vinden.
Dit is o.a. te zien onder het kopje organisaties.

De kulturhusorganisatie beschouwt zich als de uitvoerende tak van de Stichting Dorpsbelangen.

Onze 3 kernwaarden

Ontmoeten

Binnen het kulturhus zijn meerdere locaties waar ontmoeten mogelijk is, denk aan het Brookshoes, de Sportzaal, Het Dorpspark of Erve Peeze

Verbinden

Graag zijn we de verbindende factor tussen idee en uitvoering en waar mogelijk helpen we organisaties om ideeën en plannen te realiseren.

Leren

Het Kulturhus is een lerende organisatie, iedere dag komen er nog dingen bij die bij kunnen dragen aan een mooier en leefbaarder Bornerbroek.

Vrijwilligers

Het Kulturhus draait nagenoeg volledig op de vrijwillige inzet van vele dorpsgenoten en betrokkenen. Vele handen maken licht(er) werk. Daarom is er altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers die ieder op hun eigen manier een bijdrage kunnen leveren. Bijvoorbeeld fysiek, met innovatieve en nieuwe ideeën of met raad en daad!

Willy Pigge - Voorzitter

Jan Nijhuis - vicevoorzitter