Jeugdhonk Shake it up

Jeugdhonk Shake it up

Voor het eerst uitgaan. Voor het eerst flirten. Voor het eerst dansen en… voor het eerst verliefd worden. Waar kan dat beter dan in je eigen dorp, met je eigen leeftijdsgenoten en je eigen vrienden?! Heerlijk toch, wanneer er van alles wordt georganiseerd voor jou en je klasgenoten. De vrijwilligers van ‘Shake it up’ begrijpen dat je als tiener en beginnende puber zoekt naar een nieuwe horizon

Disco kelder

In de kelder van 't Brookshoes heeft Shake it Up haar eigen jeugdhonk. 
De eerste groep van Shake it Up heeft de kelder - onder leiding van Erik ten Brummelhuis - voorzien van leuke muurschilderingen.
De kelder beschikt over een eigen muziek installatie, disco lampen en mini bar. 
 

Disco en meer

Samen ontwikkelen. Samen ontdekken. Jeugdhonk ‘Shake it up’ organiseert filmavonden, speurtochten en disco-avonden. Maar ook andere activiteiten, zoals vissen voor de jongens en make-up avonden voor de meiden. En heb je andere leuke ideeën, dan staan de vrijwilligers van Shake it up daar zeker voor open

Groepsvorming en zelfvertrouwen

Elke jongere wil zich graag ontplooien in een herkenbare en overzichtelijke omgeving. Jeugdhonk ‘Shake it up‘ biedt een veilige bedding voor alle jongeren die een nieuwe fase in hun leven gaan verkennen. Met alles wat daar bij hoort.

Nieuwe energie

Heb je zelf kinderen die richting de pubertijd gaan? Of vind je het gewoon leuk om voor jongeren iets te betekenen en te organiseren? Geef je dan op als vrijwilliger van ‘Shake it up’.

Activiteiten bij het jeugdhonk Shake it up.

  • Disco avonden (26 januari 2024/ 19 april 2024)
  • Smokkel tocht (...)
  • Kerstavond (...) 
  • Eindfeest (...)