Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat er binnen een gemeenschap als Bornerbroek veel te doen is. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Er moet van alles bedacht, geregeld en georganiseerd worden. De vrijwilligers van de Activiteiten Commissie zijn hier erg druk mee en zetten zich in om ons dorp te laten leven.

De activiteiten commissie

Traditionele activiteiten

Ze zijn niet meer weg te denken, al die activiteiten die elk jaar weer worden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht. Vele Bornerbroekers voelen zich verbonden met deze activiteiten en de jeugd maakt op deze manier kennis met de waarden van het dorpsleven.

Nieuwe activiteiten

Uiteraard organiseert de Activiteiten Commissie niet alleen de jaarlijks terugkerende activiteiten. Sterker nog, met veel plezier, creativiteit en inspiratie organiseert zij ook bijzonder unieke activiteiten, zoals het Brooker Noazommerfeest of helpt mee bij de Brooker Kwis.

Leuke groep

Ze kunnen natuurlijk wel extra ondersteuning gebruiken. Wil jij ze daarbij helpen? Of heb je een leuk idee voor een nieuwe activiteit (eenmalig of terugkerend)? Schuif dan eens een keer aan tafel bij de Activiteiten Commissie.