ERVE PEEZE   -  BELEEFPUNT AAN DE DOORBRAAK

Onze kernwoorden zijn:
Recreëren - ontmoeten - genieten - overleggen - verbinden - bewegen - leren - beleven - vieren.

De volledig verbouwde boerderij is bij uitstek een prachtige locatie voor een vergadering of overleg. Hier kun je ongestoord spijkers met koppen slaan. De enige afleiding is de prachtige natuur met bijvoorbeeld de loslopende paarden die in de Doorbraak langswandelen.

Wilt u een klein intiem feestje geven? Ook dat kan. Tot maximaal 40 personen is dit mogelijk. Uiteraard dient rekening gehouden te worden met de natuur en de buren. Feesten tot in de kleine uurtjes is daarom niet mogelijk.

Er zijn al een aantal vaste gebruikers van de boerderij:

* De bijenvereniging heeft een prachtige slingerruimte gemaakt en buiten komt er een, in het landschap passend, bijen hotel.

* Twee keer per week worden er yoga lessen gegeven. Bij mooi weer kan dit ook zo maar gebeuren in de naastgelegen bongerd (boomgaard)

* De wielervereniging gebruikt de boerderij als start en eindpunt. Heerlijk na een lekkere fietstocht bijkomen met een koud pilsje buiten in de schaduw van de grote eik.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via deze website of bel met Petra Tangena 06-51370512.

Boerderij Peeze is een samenwerkingsverband tussen Waterschap Vechtstromen, Landschap Overijssel en het Kulturhus Bornerbroek.
Het is mede mogelijk gemaakt dankzij een Leadersubsdie van de Europese Unie.