Bornerbroek beschikt over één ruimte waar inwoners van alle leeftijden gebruik van maken: sportzaal De Latei. We kunnen er al terecht als kleuter of zelfs nog jonger, tijdens de ouder-kind gym. Maar ook als we bejaard zijn, kunnen we er nog wekelijks met veel plezier in beweging blijven.

Sociaal en sportief gebeuren

Wat is er nou leuker dan samen sporten? Ieder op zijn eigen niveau. Of je nu houdt van gym, tafeltennis, volleybal, zaalvoetbal, taekwondo of bewegen op muziek, er is voor elk wat wils. Zelfs als je iets anders wilt, kun je de sportzaal afhuren en je eigen sport organiseren of een andere invulling er aan geven.

Basis voor de basisschool

Uiteraard zijn er overdag veel uren ingeruimd voor de kinderen van de basisschool die hier hun gymlessen krijgen. Speciaal voor hen ligt De Latei op loopafstand. Het is goed dat de kinderen veel bewegen en op een speelse wijze kennis kunnen maken met de diverse sporten en uitdagingen van een sportzaal.

Multifunctioneel inzetbaar

Inmiddels beschikt De Latei over een beschermvloer die er speciaal voor sociale gelegenheden ingelegd kan worden. Bijvoorbeeld voor activiteiten als de Sinterklaasintocht, voor een feest van de Brookmoaten of voor een vogelshow.

Nieuwe ideeën

De vrijwilligers van sportzaal De Latei zijn op zoek naar frisse invullingen. Zoals leuke sponsoractiviteiten, bijzondere bijeenkomsten en originele activiteiten. Heb jij iets in gedachten en wil je daar eens geheel vrijblijvend over praten? Aarzel dan niet en laat van je horen, dat kan via 06-51370512.