Vrijwilligers gezocht22/03/2017

​Vrijwilligers functies:

1. Barvrijwilligers
(Het is fijn als je structureel kunt (per maand), maar alle beetjes helpen!)
​2. Vervangend beheerder
3. Klusjes vrijwilligers

Lijkt het je wat? Neem contact op met het Brookshoes via Petra 0651370512

Stukje Brooksblad:

VRIJWILLIGERSWERK MAAKT DE SAMENLEVING STERK

Je bent er geweest. Vaak, soms of nog steeds. Tijdens een vergadering, op een feestje, na het sporten of om een andere reden. Hoe dan ook is het een onderdeel (geweest) van je leven.

Het Brookshoes

Een bindende functie in Bornerbroek die nu onder grote druk komt te staan. We hebben vrijwilligers nodig om de boel draaiende te houden. Dat mag gaan van wekelijks, tot maandelijks of een paar keer per jaar, we hebben ze in ieder geval hard nodig!
We zijn niet de enige die om vrijwilligers vragen, klopt, maar niets doen is geen optie meer. Er zit grote maatschappelijke
waarde in vrijwilligerswerk voor een samenleving. Uit vrije wil voor iets of iemand inzetten, blijft het hart van vrijwilligerswerk.
Ik doe dan ook, als voorzitter van het Kulturhus, een dringend beroep op dat vrijwilligers hart. Meld je aan als vrijwilliger bij het Brookshoes.

DE NOOD IS HOOG !!

Willy Pigge